Destilerija

DOSTOJNA rakija predstavljena na sedmom po redu „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu.

Izreka kaze ako Vas nema u vašem mestu onda niste uspešni. Upravo vođeni ovom idejom rešili smo da predstavimo najbolju rakiju iz Šumadije koja je DOSTOJNA čuvarka tradicije ovog predela na sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu.

Organizatori sajma su Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ i „Šumadija sajam“, a pokrovitelji Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Kragujevac. Na sajmu u periodu od 26-28.11. je učestvovalo oko 120 izlagača iz lokalnih i regionalnih turističkih organizacija, agencija, osiguravajućih društava, klimatskih i banjskih lečilišta i zdravstveno-rekreativnih i sportskih centara, smeštajnih i ugostiteljskih objekata, osiguranja, obrazovnih ustanova i savremenih tehnologija u turizmu. Posetioci su imali priliku, da se upoznaju sa ponudom izlagača iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i kantona Bosne i Hercegovine.

DC

Najbolja rakija DOSTOJNA je pokupila mnoge pohvale posetioca sajma, a pored kvaliteta posetioci su bili oduševljeni i vizuelnim izgledom naših proizvoda. Zahvaljujući učešću na sajmu, ostvarili smo par značajnih kontakata, kojima je naša distributivna mreža na teritoriji Srbije značajno proširena.

Poslednjeg dana sajma svim posetiocima i učesnicima je prezentovan film Turističke Organizacije Kragujevca o seoskom turizmu i turističkim potencijalima Šumadije. U kratkometražnom filmu pojavljuje se i naša destilerija kao jedan od velikih potencijala i proizvođača najbolje srpske rakije, kao proizvod koji sa razlog nosi naziv najbolje iz Šumadije.

Još jednom koristimo priliku da se zahvalimo  Gradskoj  turističkoj organizaciji „Kragujevac“, na čelu sa direktorkom Snežanom Milisavljević na odličnoj organizaciji sajma i na naporima da Šumadija, kao veliki turistički potencijal Srbije, se nađe na svetskoj turističkoj mapi.

Share Button