Expo-BIG

Drink Expo Delta City

Drink expo – manifestacija posvećena ljubiteljima pića i tečne hrane, održana je 30. i 31. maja u Delta Cityju. Posetioci su dane vikenda provelii uživajući u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, različitih vrsta tečne hrane, kao i  raznovrsnom programu koji su pripremili izlagači.

Oko 30 izlagača predstavilo je svoje proizvode i brendove, od onih neophodnih poput vode, sokova, mlečnih proizvoda, tečne hrane, pa sve do onih u kojima uživaju  – bela i crvena vina, zatim tzv. „ženska pića“ poput Bailes-a, kao i razne vrste žestokih pića, među kojima je prednjačio naš najpoznatijibrend – rakija.

Veliko pažnju posetioca je privukla domaća rakija DOSTOJNA, naše destilerije. Posetioce smo upoznali sa svojim brendom, a ujedno smo imali priliku da  im damo savete i informacije o pravljenju I načinu konzumiranja rakije.

Za nas ova manifestacija je predstavljala još jednu jedinstvenu priliku da približimo najbolju rakiju šumadije posetiocima I da budemo dostojni reprezenti ovog dela Srbije.

 

Share Button