4eb56def43baf48042c0389c37c9ff45fdfb7e9f44bf154d252a95bb4b1c6fb0

Nova priznanja za DOSTOJNU rakiju na 42. poljoprivrednom sajmu u Gradačcu

Drugog dana 42. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu dodeljene su medalja za kvalitet  proizvoda, kao priznanja za kvalitet ocenjenih rakija, likera i jakih alkoholnih pića.

Na poljoprivrednom gazdinstvu u Destileriji Krušik stručna komisija, čiji su članovi sa Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu i Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, ocenila je 112 uzoraka jakih alkoholnih pića. Priznanja za najbolje rakije, likere i ostala alkoholna pića su uručena u Krušiku nakon održanog stručnog savetovanja.

Destilerija Čolić sa svojim brendom DOSTOJNA rakija je ušestvovala na manifestaciji, sa koje se vratila sa dve zlatne medalje za voćnu rakiju od šljive i za specijalnu rakiju Medovinu. Od 112 uzoraka koji su poslati, mi smo prezadovoljni što su nam sve rakije nagrađene i što smo bili DOSTOJNI predstavnici naše zemlje. Trudićemo se da postojeći kvalitet naših proizvoda, koje su prepoznale stručne komisije na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i sada u Gradačcu, i u narednim godinama opravdamo i da budemo najbolji proizvođači voćnih rakija u Srbiji.

S obzirom da nam je cilj i ulazak na BH tržište, ovo nam je bila idelana prilika da se predstavimo jer je upravo gradačački poljoprivredni sajam najveći i najposećeniji u ovoj zemlji.

Još jednom se zahvaljujemo našim prijateljima iz Destilerije Krušik MONOGRAM rakije, na fenomenalnoj organizaciji, gostoprimstvu i ljubaznosti koju su pružili tokom same manifestacije.

Share Button