Untitled-1(2)

Održan Festival srpske
rakije u Beogradu

22.MAJA 2015. Otvoren je dvodnevni festival tradicionalnog srpskog pića na Trgu Nikole Pašića ispred Doma sindikata u Beogradu. Festival je okupio oko 20 izlagača, među kojima i najznačajnije proizvođače rakije u Srbiji. Cilj manifestacije  je promocija rakije od voća kao tradicionalnog proizvoda  kao i upoznavanje javnosti sa privrednim i izvoznim potencijalom ovog prepoznatljivog domaćeg  brenda. Na ovoj manifestaciji posetioci su imali prilike da se upoznaju sa najboljim srpskim rakijama direktno od proizvođača.

Predstavnik najbolje srpske rakije iz šumadijskog kraja bila je destilerija Čolić sa svojim brendom Dostojna rakija. Za nas kao mladu destileriju ovo je bila jedinstvena prilika da se predstavimo posetiocima, a ujedno da se upoznamo sa drugim proizvođačima rakije i razmenimo svoja iskustva.

Moramo istaći veliku  zahvalnost organizatorima na odličnoj organizaciji manifestacije, koji su prepoznali naš kvalitet i predanost poslu i na taj način nas uključili u Nacionalnu asocijaciju proizvođača rakije, gde ćemo zajedničkim snagama raditi na razvoju i predstavljanju našeg najpoznatijeg brenda kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Share Button