destilarijacrop

Prezentacija DOSTOJNE na makedonskom “moru”

 

Poslednjeg vikenda u junu pred sam pocetak sezone, na  terasi  hotela  Rivijera na samoj obali Ohridskog jezera,  održana je prezentacija najbolje srpske rakije. Na poziv naših ljubaznih domaćina odazvali smo se i brojnim posetiocima, kako domaćim tako i inostranim, predstavili asortiman proizvoda Destilerije Čolić. Ono što nas posebno raduje jeste dobar odziv ljudi i pozitivni komentari  i oduševljenja rakijama koje su probali.

Promociji su prisustvovali vlasnici i menadžeri restorana i hotela na Ohridskoj rivijeri. Nisu krili impresije o poznatom srpskom brendu kakva je DOSTOJNA rakije, koja po njihovom mišljenju odiše specifičnom aromom i ukusom . Zbog velikog broja turista koji dolaze is Srbije, a kao gostoprimljiv narod koji hoce da  se gosti osećaju kao kod kuće,  našim južnim susedima bila bi čast da svakog gosta dočekaju sa čašicom DOSTOJNE rakije, koja upravo dolazi iz Srbije.

Na obostrano zadovoljstvo, poseta Ohridu je prošla vrlo uspešno i nadamo se da će naše Dostojne rakije uskoro naći svoje mesto u restoranima i hotelima na Ohridu i širom Makedonije.

Share Button